ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο – Όχημα παρέσυρε μοτοσικλετιστή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο – Όχημα παρέσυρε μοτοσικλετιστή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22/03.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής 22/03 στα φώτα τροχαίας στη διασταύρωση των λεωφόρων Γρίβα Διγενή και Μακαρίου.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού και ένα όχημα ιδιωτική χρήσης.

Από την τροχαία σύγκρουση στα δυο οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ δεν σημειώθηκε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Από το ατύχημα δημιουργήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

*Φωτογραφία Αρχείου από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE