ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο υποθέσεις βιασμού ενώπιον του Δικαστηρίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο υποθέσεις βιασμού ενώπιον του Δικαστηρίου

Δύο υποθέσεις που αφορούν βιασμό, παρουσιάστηκαν την Παρασκευή (22/03), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ξεχωριστές υποθέσεις με κατηγορούμενους δύο άνδρες αφρικανικής καταγωγής, που σημειώθηκαν εντος του τρέχοντος μήνα, στη Λευκωσία.  

Η Δικαστής παρέπεμψε τις δύο υποθέσεις στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, εφόσον όπως εξήγησε, δεν μπορούν να εκδικαστούν συνοπτικά.

Στην μια εκ των δυο υποθέσεων ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους εγγύησης να προβλέπουν τα ακόλουθα: (1) 10.000 ευρώ με αξιόπιστο εγγυητή ή κατάθεση 5.000 ευρώ σε μετρητά, (2) παράδοση ταξιδιωτικών εγγράφων και (3) συμπερίληψη ονόματός του στο stop list 

Στην δεύτερη υπόθεση που αφορά 38χρονο, η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως κρατηθεί στις φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου δεν έφερε καμία ένσταση στο αίτημα.  

Να σημειωθεί ότι οι δύο υποθέσεις αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου εντός Απριλίου.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE