Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» του ΣΙΓΜΑ.
Η εκπομπή «Όλα καλά» βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Βουράτε γειτόνοι» και ρώτησε επωνύμους αν όντως η ατάκα της ‘Πέπας’ ισχύει: «Παρά να έχεις γείτονα κακό καλύτερα να φκει το μάτι σου».
Ο Ανδρέας Γεωργίου, απάντησε αρχικά ότι δεν του έτυχε ποτέ να έχει κακούς γείτονες, μόνο μια φορά στο εξωτερικό συνέβη κάτι, με πρόσωπα ωστόσο που δεν είχε κάποια σχέση.
Ωστόσο, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην Λευκωσία, όπου ξέσπασε φωτιά σε γειτονικό του σπίτι τα ξημερώματα και ο ίδιος που το αντιλήφθηκε ενημέρωσε τους ένοικους, ενώ αυτοί κοιμόντουσαν.
Δείτε πιο κάτω τα αποσπάσματα από την εκπομπή:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




