ΛΑΡΝΑΚΑ: Απέλυσε τον δικηγόρο του ο Εμπεδοκλής – Αναβολή στην αγόρευση για μετριασμό της ποινής

ΛΑΡΝΑΚΑ: Απέλυσε τον δικηγόρο του ο Εμπεδοκλής – Αναβολή στην αγόρευση για μετριασμό της ποινής

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου η ακροαματική διαδικασία στην οποία ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, Λευτέρης Εμπεδοκλής, κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία, στις κατηγορίες της κλοπής από δημόσιο λειτουργό, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 
Ο Δημοτικός Γραμματέας κατηγορείται ότι στις 8/9/2015 έλαβε από τον επιχειρηματία Θεοδόση Χρυσοστόμου, το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ για νομιμοποίηση παρανομιών στο υποστατικό του στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, χωρίς όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, να γίνει οτιδήποτε.
 
Κατά τη σημερινή δικάσιμο ήταν προγραμματισμένο ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Νίκος Δημητρίου να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του.
 
Ωστόσο ο κ. Δημητρίου ανέφερε ενώπιον του Σώματος ότι σε επικοινωνία που είχε με τον πελάτη του πριν από λίγες μέρες, ο κατηγορούμενος εξέφρασε την επιθυμία όπως τερματίσει τις υπηρεσίες του ως συνήγορος υπεράσπισης του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE