Τούρκος ΥΠΑΜ: «Μας ανήκει η Κύπρος, η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και η Μεσόγειος»

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Μας ανήκει η Κύπρος, η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και η Μεσόγειος»

Μας ανήκει ο βυθός και η θάλασσα της "γαλάζιας πατρίδας" μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας,  Χουλουσί Ακάρ, λέγοντας ότι σε αυτή την περιοχή των 462 χλμ ανήκει η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο, η Μεσόγειος και η Κύπρος.

Σε ομιλία του στην Καισαρεία της Τουρκίας, ο Χουλούσι Ακάρ είπε “έχουμε τη γαλάζια πατρίδα μας που είναι 462 χιλιάδες χιλιόμετρα, της οποίας μας ανήκει και το πάνω και το κάτω μέρος. Οι θάλασσες: Η Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο, η ανατολική Μεσόγειος και μέσα σε αυτήν η Κύπρος”. Πρόσθεσε ότι “επομένως και αυτές είναι εξολοκλήρου στο πεδίο ενδιαφέροντός μας, είναι εξ ολοκλήρου περιοχές για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη γαλήνη”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

Ξεκίνησε από τις 11πμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 2μμ. η παναπεργία των συντεχνιών, με στόχο να προωθηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE