ΚΥΠΡΟΣ: Από πού και γιατί ήρθαν οι πεταλούδες που περιπλανούνται στην ατμόσφαιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Από πού και γιατί ήρθαν οι πεταλούδες που περιπλανούνται στην ατμόσφαιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία, μεταναστεύουν προς την Ευρώπη, οι πεταλούδες που από την Πέμπτη (21/3) έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Τimes Of Israel», οι πεταλούδες που ονομάζονται  Vanessa cardui (γνωστές και ως κοσμοπολίτικες ή ζωγραφισμένες κυρίες) την Πέμπτη (21/3) διέσχισαν το Ισραήλ και κατευθύνθηκαν προς την Ευρώπη. Μάλιστα, γίνεται αναφορά ότι πέρασαν πάνω από 10 εκατομμύρια πεταλούδες από την γειτονική χώρα. 

Έτσι, λόγω της γεωγραφικής μας θέσης, οι πεταλούδες έφτασαν και στην Κύπρο.

Οι εν λόγω πεταλούδες, μεταναστεύουν από το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία προς ένα πιο ήπιο κλίμα εν όψει των υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών της Αφρικής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE