Περιμένει ΕΙΣΠΡΑΞΗ η Λα Κορούνια για Ουζόχο!

Περιμένει ΕΙΣΠΡΑΞΗ η Λα Κορούνια για Ουζόχο!

Τις τελευταίες δυο μέρες, υπάρχουν πληροφορίες, ότι η διοίκηση προχωρεί τις διαδικασίες για την έκδοση δελτίου υγείας του Ουζόχο (ο Νιγηριανός κίπερ βρίσκεται εκτός Κύπρου, για υποχρεώσεις με την εθνική), για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα τελευταία 7 ματς της χρονιάς. 

Μια λεπτομέρεια που αφορά τον Ουζόχο, είναι ότι στη συμφωνία που έγινε τέλος του Γενάρη με την Ντε Πορτίβο Λα Κορούνια, υπάρχει όρος ότι αν δεν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών μέχρι τον Μάιο, τότε θα της καταβληθεί ποσό 20 χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση.

Πληροφορίες λένε, ότι και να αγωνιστεί σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ο Νιγηριανός κίπερ, δεν θα καλυφθεί ο αριθμός των αγώνων που προνοεί ο ειδικός όρος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.