Ξεκαθαρίζει για Τομάς και ακόμη έναν παίκτη

Ξεκαθαρίζει για Τομάς και ακόμη έναν παίκτη

Τομάς και Μπεχαράνο ήταν δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για τη Λαμία. Αμφότεροι αποτέλεσαν επιλογές του Μάκη Χάβου στο 100%. Και τα έχουν πάει αρκετά καλά.

Ήταν από τις μεταγραφές που βγήκαν. Ο Βολιβιανός όταν είναι υγιής δεν βγαίνει από την ενδεκάδα έχοντας επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Ο δεύτερος είναι έχει παίξει σε 10 ματς πρωταθλήματος με δύο γκολ και σε τέσσερα Κυπέλλου έχοντας βάλει και το ιστορικό γκολ πρόκρισης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μπεχαράνο και Τομάς υπέγραψαν πριν λίγους μήνες συμβόλαιο για έξι μήνες με την προοπτική επέκτασης για έναν χρόνο ακόμα. Συνεπώς είναι στο χέρι της Λαμίας το αν ενεργοποιήσει την οψιόν για να τους διατηρήσει στο ρόστερ της. Φυσικά σε μεγάλο βαθμό αυτό θα ξεκαθαρίσει από τον προπονητή. Το Sportime έχει αποκαλύψει την πρόθεση της Λαμίας να κρατήσει τον Χάβο. Εάν τελικά μείνει ο Μακεδόνας τεχνικός, τότε αυξάνονται σημαντικά και οι πιθανότητες παραμονής των δύο παικτών. Ειδικά του Μπεχαράνο.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.