ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Όλα... μοιάζουν καλοκαίρι - Αναμένονται βροχόπτωση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Όλα... μοιάζουν καλοκαίρι - Αναμένονται βροχόπτωση

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή (24/3) αναµένεται ασθενής χαµηλή πίεση.

Την Παρασκευή (22/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (23/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. H θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας όµως, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (24/3), παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, αλλά από αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα (25/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση, παραµένοντας κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.