Λιβύη: Περισσότεροι από 30 μετανάστες πιστεύεται ότι αγνοούνται έπειτα από ναύαγιο

Λιβύη: Περισσότεροι από 30 μετανάστες πιστεύεται ότι αγνοούνται έπειτα από ναύαγιο

Περισσότεροι από 30 μετανάστες πιστεύεται ότι αγνοούνται έπειτα από τη βύθιση του σκάφους που επέβαιναν στα ανοιχτά της λιβυκής πόλης Σαμπράθα αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με επιζήσαντα του ναυαγίου, το σκάφος μετέφερε τουλάχιστον 50 μετανάστες, τόνισε ο εκπρόσωπος Αγιούμπ Κάσεμ. Η σορός ενός παιδιού ανασύρθηκε και 16 μετανάστες διασώθηκαν, πρόσθεσε.

Αξιωματούχοι είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι τουλάχιστον 10 μετανάστες πιστευόταν ότι πέθαναν στο ναυάγιο.

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE