Η κουβέντα του Φανιέρου στους παίκτες! Πάθος για πρόκριση στον Ερμή

Η κουβέντα του Φανιέρου στους παίκτες! Πάθος για πρόκριση στον Ερμή

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, κατά την διάρκεια συνομιλίας του με τους παίκτες της ομάδας, στην ταβέρνα Βλάχος, τους ζήτησε να τα δώσουν όλα απέναντι στην ΑΕΛ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» τα είπε σε φιλικό κλίμα με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ενώ οι παίκτες με τη σειρά τους, του υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου.

Στην ομάδα βλέπουν το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ (19:00) ως τον αγώνα της χρονιάς. Ο Μίτσελ Φαν Ντερ Χάαγκ έχει στη διάθεση του τον Ιμπραϊμι, ενώ ο Πίνα δεν υπολογίζεται αφού είναι τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα Ερμή:

Μπογκατίνοφ, Ζάρκοβιτς, Ταραλίδης, Σαμάρας, Παουλίνιο, Μουσταφά, Τούρκο, Ιμπραϊμι, Ονίλο, Ρέζεκ, Μανού.

Ο Ερμής ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο και θα επιδιώξει σήμερα στο «Αμμόχωστος» να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE