ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά κατακαίει διαμέρισμα – Έκλεισε τους δρόμους η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά κατακαίει διαμέρισμα – Έκλεισε τους δρόμους η Αστυνομία

Φωτιά σε διαμέρισμα ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/03) στην Λάρνακα με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρήσει στο κλείσιμο του εν λόγω δρόμου και την απομάκρυνση των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο πριν τις 19:00 την Πέμπτη (21/03) ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, κοντά στην Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου – παράλληλος των Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Στο σημείο ανταποκρίθηκαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς τρία πυροσβεστικά οχήματα, με ένοικους να απομακρύνονται από την πολυκατοικία.

Να σημειώσουμε επίσης πως η Αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο του δρόμου.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη τραυματιών ή και για τα αίτια της φωτιάς.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE