Ενημέρωση για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας

Ενημέρωση για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Έξι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενσωματώθηκαν με τις Εθνική τους ομάδα στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Σάββας Νικολάου και Μαρίνος Τζιωνής αγωνίστηκαν χτες στην ήττα της Εθνικής Νέων U19 για την πρεμιέρα του Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 απέναντι στην διοργανώτρια Πορτογαλία.

Ο τερματοφύλακας, Σάββας Νικολάου, αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον αγώνα, ενώ ο Μαρίνος Τζιωνής πέρασε ως αλλαγή στο 60′. Το ερχόμενο Σάββατο η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία και την ερχόμενη Τρίτη θα αναμετρηθεί με την Τουρκία.

Οι Κωνσταντίνος Παναγή και Γιάννης Κούσουλος βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου για τον αποψινό εντός έδρας αγώνα (19:00) απέναντι στον Σαν Μαρίνο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των προκριματικών του Euro 2020.

Ακολούθως την ερχόμενη Κυριακή η Εθνική μας θα φιλοξενήσει το Βέλγιο (21:45), για την 2η αγωνιστική του ομίλου.

Για την ίδια διοργάνωση, οι Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρίας συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση (21:45) απέναντι στο Λιχτενστάιν και για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βοσνία (21:45) και πάλι εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE