Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Με αφορμή την Ειδική Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή και τις διαπιστώσεις του για μη αξιοποίηση πρώτα του υφιστάμενου προσωπικού και την επιλογή του ΡΙΚ να προχωρήσει στην πρόσληψη/αγορά νέων παροχέων υπηρεσιών, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου εξέφρασε την άποψη πως το πιο πάνω οφείλεται, σε αρκετές περιπτώσεις, στις προσλήψεις που αφορούν συγγραφή κυρίως ερωτήσεων στο πρόγραμμα «Αδύναμος Κρίκος».
Περεταίρω, όπως αναφέρεται στην απάντηση του ΡΙΚ, οι ερωτήσεις συγγράφονται ανάλογα με τις γνώσεις των διαγωνιζομένων για αυτό και οι παροχείς είναι περισσότεροι του ενός.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




