Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Ζητούν €2.000.000 ως αποζημιώσεις για το Άστρασολ στα Λατσιά

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η εκδίκαση αγωγών που καταχώρησαν οι ενάγοντες στην υπόθεση του εργοστασίου Αστρασόλ, διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος εναγόντων στην υπόθεση Λουκής Λουκαϊδης προέβη στην τελική του αγόρευση για τρεις αγωγές με τις οποίες διεκδικούνται αποζημιώσεις για οχληρία και πρόκληση καρκίνου.

Στην αγόρευση, ο κ. Λουκαϊδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «μιλούμε για οχληρία του χειρίστου είδους που διήρκεσε από την έναρξη της λειτουργίας του Εργοστασίου το 1976 μέχρι και τον τερματισμό του».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.