ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο «Λάκης» - Αγαπητός στην πόλη του Ζήνωνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τελευταία του κατοικία ο «Λάκης» - Αγαπητός στην πόλη του Ζήνωνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται την Πέμπτη 21/03 ο Μιχαλάκης Γεωργίου.

Ο Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19/03 στην ηλικία των 67 χρόνων μετά από μάχη με τον καρκίνο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρνακα.

Η Μιχαλάκης Γεωργίου, «Λάκης», ήταν ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου στην οδό Κυριάκου Μάτση στην Λάρνακα. Μια οικογενειακή επιχείρηση όπου εκεί εργάζονταν και τα παιδιά του.

Η κηδεία του Λάκη πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα την Πέμπτη 21/03 στις 14:00 το απόγευμα.

Ο άτυχος άνδρας καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.