Kι όμως η Αλκή τον… «ΕΣΤΕΙΛΕ» στην Εθνική!

Kι όμως η Αλκή τον… «ΕΣΤΕΙΛΕ» στην Εθνική!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ματία Σπόλιαριτς, «έβραζε» τον πάγκο του Απόλλωνα. Η απόφαση του να πάει δανεικός σε μικρομεσαία ομάδα, του βγήκε σε καλό. 

Όχι μόνο γιατί νιώθει πιο χρήσιμος, αλλά και επειδή αποτελεί μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της Αλκής.

Πέραν αυτού, η σούπερ χρονιά που κάνει με την ομάδα της Λάρνακας, «άγγιξε» και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος τον κάλεσε στη μεγάλη εθνική.

Ο Ματία Σπόλιαριτς, ίσως πάρει το βάπτισμα του πυρός, στη σημερινή πρεμιέρα για τα προκριματικά του Γιούρο 2020 με το Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ (ώρα έναρξης 19:00- απευθείας απο το ΡΙΚ,2).

Βεβαίως ο εξελίξιμος παίχτης, θα δώσει τα πάντα στην πορεία για να βοηθήσει την ομάδα του να μείνει στην κατηγορία.

Ο δανεισμός του λήγει τέλος του Μάη, θα επιστρέψει στη «βάση» του, όπου πλέον θα περιμένει την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας αν θα μείνει στο Κολόσσι.

Πολλοί λένε, ότι θα είναι έκπληξη να μην βρίσκεται στο ρόστερ του Απόλλωνα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και για τον Αντρέα Καρώ έτσι λεγόταν πριν ένα χρόνο, αλλά εν τέλει πήγε για δεύτερη χρονιά δανεικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE