ΠΑΦΟΣ: Κτύπησε τον σκύλο του και του πέταξε πέτρα – Χειροπέδες σε 30χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κτύπησε τον σκύλο του και του πέταξε πέτρα – Χειροπέδες σε 30χρονο

Στη σύλληψη 30χρονου Ε/κ  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/03 στην περιοχή της Μεσόγης.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία  ο παραπονούμενος, επίσης Ελληνοκύπριος,  ενώ οδηγούσε το όχημα του κτύπησε το σκύλο του συλληφθέντα με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει, να ρίξει μια πέτρα πάνω στο αυτοκίνητο, να σπάσει το γυαλί του οχήματος και ακολούθως να χτυπήσει το χέρι του.

Ο  παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο, ενώ ο σκύλος του 30χρονου τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολούθως ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE