Πρόκριση στους τελικούς

Πρόκριση στους τελικούς

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 η Ολυμπιάς Φρενάρους. Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν στη Σάλα «Φώτη Πίττα» του Γυμνασίου Φρενάρους την Ε.Ν.Α.ΑΘ με 3-1 σετ.

Με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παύλου Κωνσταντίνου πέτυχαν τις τρεις απαιτούμενες νίκες για την πρόκριση στους τελικούς όπου θα αναμετρηθούν με μειονέκτημα έδρας με την Ε.Ν.Π.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι αφού η ομάδα του Αγίου Αθανασίου πούλησε πολύ «ακριβά το τομάρι της» και έχασε δυο σετ στους έξτρα πόντους 26-24 (σ.σ. το πρώτο και τέταρτο σετ). Η Ολυμπιάς προηγήθηκε 2-0 σετ αφού κέρδισε άνετα το δεύτερο σετ 25-16. Η ομάδα των «κιτρινόμαυρων» της Λεμεσού έδειξε σφιγμό αφού προσπάθησε να μείνει ζωντανή κερδίζοντας το τρίτο σετ 20-25 μειώνοντας σε 1-2 σετ.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE