ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη με τα 100 κιλά που εντοπίστηκαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη με τα 100 κιλά που εντοπίστηκαν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται την Πέμπτη 21/3 οι τέσσερις από τους έξι ύποπτους για την υπόθεση εντοπισμού 104 κιλών κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα, καθώς σήμερα παραδόθηκαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στις αρχές της Δημοκρατίας.

 
Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΚΥΠΕ, οι τέσσερις - δυο Ε/κ 49 και 42 ετών και δυο Νιγηριανοί 36 και 30 ετών - παραδόθηκαν την Τετάρτη 20/3 μετά από σχετικό αίτημα που προωθήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία προς τις αρμόδιες αρχές των Βρετανικών Βάσεων.
 
Οι τέσσερις είχαν συλληφθεί επ` αυτοφώρω τη Δευτέρα, ενώ ξεφόρτωναν εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ και στο οποίο εντοπίστηκαν 373 συσκευασίες με τα 104 κιλά κάνναβης.
 
Υπενθυμίζεται πως για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο ακόμη πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό 8ήμερη κράτηση, ένας 39χρονος Βόσνιος και ένας 48χρονος Ε/κ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE