Τα «θέλω» του Καρέλη και οι «τριφυλλοφόροι»

Τα «θέλω» του Καρέλη και οι «τριφυλλοφόροι»

Μια κουβέντα είναι να ακολουθήσει ο Νίκος Καρέλης το προσεχές καλοκαίρι το δρόμο της επιστροφής για τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του όπως και τελικά θα συμβεί, ακόμα κι αν η Γκενκ τον αφήσει ελεύθερο.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο συμβολαίων τα τελευταία χρόνια και οι (οικονομικές) φιλοδοξίες του παραμένουν υψηλές.

Κάτι που παρεμπιπτόντως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην Θεσσαλονίκη, όταν το περασμένο καλοκαίρι συζητούσαν μαζί του σχετικά με τους όρους του δανεισμούς του από την Γκενκ και την μελλοντική προοπτική αγοράς των δικαιωμάτων του.

Και η ερώτηση που προκύπτει είναι μία: ο Νίκος Νταμπίζας έχει ή όχι το οικονομικό ρεπορτάζ περί Καρέλη;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE