Τα «θέλω» του Καρέλη και οι «τριφυλλοφόροι»

Τα «θέλω» του Καρέλη και οι «τριφυλλοφόροι»

Μια κουβέντα είναι να ακολουθήσει ο Νίκος Καρέλης το προσεχές καλοκαίρι το δρόμο της επιστροφής για τον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του όπως και τελικά θα συμβεί, ακόμα κι αν η Γκενκ τον αφήσει ελεύθερο.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο συμβολαίων τα τελευταία χρόνια και οι (οικονομικές) φιλοδοξίες του παραμένουν υψηλές.

Κάτι που παρεμπιπτόντως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην Θεσσαλονίκη, όταν το περασμένο καλοκαίρι συζητούσαν μαζί του σχετικά με τους όρους του δανεισμούς του από την Γκενκ και την μελλοντική προοπτική αγοράς των δικαιωμάτων του.

Και η ερώτηση που προκύπτει είναι μία: ο Νίκος Νταμπίζας έχει ή όχι το οικονομικό ρεπορτάζ περί Καρέλη;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE