Στο μικροσκόπιο του Γενικού Ελεγκτή οι καταγγελίες της Αντωνιάδη

Στο μικροσκόπιο του Γενικού Ελεγκτή οι καταγγελίες της Αντωνιάδη

Έρευνα για εξέταση σύγκρουσης συμεφρόντων εναντίον της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη

Στο μικροσκόπιο του Γενικού Ελεγκτή μπαίνουν οι καταγγελίες  της παραιτηθείσας Διαχειρίστριας της πρώην Λαϊκής, Αντρης Αντωνιάδη.

Ο Γενικός Ελεγκτής θα διεξάγει έρευνα για ενδεχόμενη σύγκρουση συμφερόντων της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, με την συμμετοχή της στην Αρχή Εξυγίανσης.

Η κυρία Γιωρκάτζιη, είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο ότι δεν συμμετείχε στην Αρχή Εξυγίανσης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Focus», ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, επιβεβαίωσε επίσης, ότι μπορεί να διερευνηθεί κατά πόσο η θυγατέρα της Διοικητού εξακολουθεί να είναι μέτοχος στο δικηγορικό γραφείο του τέως συζύγου της κυρίας Γιωρκάτζη.  Όσον αφορά τις έρευνες για τον ΕΛΑ της Λαϊκής, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι αυτό που διαπιστώνει είναι παρελκυστική τακτική και καθυστερήσεις στην παράδοση στοιχείων στην Ελεγκτική Υπηρεσία, από λειτουργούς της Κεντρικής Τράπεζας.  Εξέφρασε μάλιστα ανησυχία από την διαρροή εγγράφων της Κεντρικής Τράπεζας, τα οποία δεν υπάρχουν όταν τα ζητά η Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Μορφάκης Σολομωνίδης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε ένα δημόσιο κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του, ο Μορφάκης Σολομωνίδης ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΔΕΚ. Ο Μορφάκης Σολομωνίδης απευθύνθηκε σε κάθε γνήσιο σοσιαλιστή και ΕΔΕΚίτη, τονίζοντας ότι η ΕΔΕΚ δεν είναι απλώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένα ζωντανό κύτταρο της δημοκρατίας και μια ιδεολογική οικογένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE