Συνεχίζει στο Μόναχο ο ....

Συνεχίζει στο Μόναχο ο ....

Παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ως έναν από τους υποψηφίους για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου.

Το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι στη Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται αβέβαιο και ο Γκουαρδιόλα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται στο μυαλό των «Πολιτών» σε περίπτωση που το καλοκαίρι ψάξουν για προπονητή.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, δεν σκέφτεται να φύγει από το Μόναχο, ενώ αποκάλυψε ότι ίσως ανανεώσει ακόμα και το συμβόλαιό του στο τέλος της χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπάγερν, είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος. Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να κάνω καλά τη δουλειά μου. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχω ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο. Θα καθίσουμε να μιλήσουμε το καλοκαίρι και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορεί να μείνω στον σύλλογο για πέντε ή έξι χρόνια ακόμα. Αυτό εξαρτάται και από τους παίκτες. Δεν είμαι ο πιο σημαντικός στην ομάδα», τόνισε ο Γκουαρδιόλα

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE