Την Πέμπτη (21/3) το 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος

Την Πέμπτη (21/3) το 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Tim Kilduff, ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής του ιδρύματος «26.2» και πρώην τεχνικός διευθυντής του περίφημου Μαραθωνίου της Βοστώνης

Θεσμός έχει γίνει το Φόρουμ Δρομικού Κινήματος το οποίο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, με τη συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Φέτος διεξάγεται για τρίτη συνεχή φορά, την προσεχή Πέμπτη, 21 Μαρτίου. Το Φόρουμ αρχίζει στις 19:00 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Tim Kilduff, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής του ιδρύματος «26.2» και πρώην τεχνικός διευθυντής του περίφημου Μαραθωνίου της Βοστώνης. Ο Kilduff είναι επίσης θεματοφύλακας της κληρονομιάς του Στέλιου Κυριακίδη στις ΗΠΑ.
Ομιλητής στο 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος θα είναι και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος. Φέτος ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ προσελκύει 3.000 δρομείς από το εξωτερικό, αριθμό που δεν έχει προηγούμενο σε αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο.
Τη μορφή του Στέλιου Κυριακίδη, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα σκιαγραφήσει ο Διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου της Λεμεσού κ. Μίμης Σοφοκλέους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 15.000 δρομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τις σελίδες www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE