ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη για την σκόνη στο Υπουργείο Παιδείας

ΚΥΠΡΟΣ: Σύσκεψη για την σκόνη στο Υπουργείο Παιδείας

Σύσκεψη για την σκόνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/03 στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στην οποία συμμετείχαν η Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ και οι οργανωμένοι γονείς δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την σύσκεψη έγινε ανταλλαγή απόψεων για το συγκεκριμένο θέμα αφού παρατηρείται το φαινόμενο από την περίοδο της άνοιξης, και όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι θα μεταφέρουν στα σώματα τους το θέμα για συζήτηση και θα επανέλθουν με νέες εισηγήσεις και απόψεις, στις 5 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νέα σύσκεψη στις 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE