Μίλησαν οι αρχηγοί των ομάδων Κεραυνού και ΑΕΚ (ηχητικό)

Μίλησαν οι αρχηγοί των ομάδων Κεραυνού και ΑΕΚ (ηχητικό)

Το 5ο επεισόδιο του CBF Podcasts, το επίσημο κανάλι Podcast της ΚΟΚ, είναι εδώ! Ο αρχηγός του Κεραυνού, Γιώργος Θεοχαρίδης, μιλάει για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League, μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του στο φετινό Final Four, ενώ αναφέρεται και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο εκ των αρχηγών της Πετρολίνα ΑΕΚ, Ανδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια του τίτλου και τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ που είναι η κατάκτηση της ΟΠΑΠ Basket League.

Στην εκπομπή μίλησε και η αρχηγός του γυναικείου τμήματος του Κεραυνού, Άντρια Πιτσιλλίδου, η οποία μίλησε για την πρόκριση της ομάδας της στην τελική φάση των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών και την συνέχεια που θα ακολουθήσει.

Πως μπορείτε να ακούτε όλα τα επεισόδια του CBF Podcasts:

Το επεισόδιο μπορείτε να το ακούσετε στο κάτω μέρος της σελίδας, ενώ μπορείτε επίσης να κατεβάσετε σε Android ή iOSσυσκευές, εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Castbox για να ακούτε όποτε εσείς θέλετε τα podcasts για την κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Κάνοντας subscribe στο κανάλι της ΚΟΚ (CBF Podcasts), θα σας έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που νέο επεισόδιο podcast θα είναι διαθέσιμο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα επεισόδια μπορείτε να τα κατεβάσετε εύκολα στο κινητό σας, για να τα ακούσετε όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς την χρήση διαδικτύου.

 

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE