Λάουρα Νάργιες για Μουρούτσο: «Ακόμα τον αγαπάω» VIDEO

Λάουρα Νάργιες για Μουρούτσο: «Ακόμα τον αγαπάω» VIDEO

Μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρώην συντροφό της με τον οποίο έζησε μαζί του 4 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργιες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (19/03) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Με απόλυτη ειλικρίνεια η Λάουρα Νάργιες, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους; – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την κλινική

Η Λάουρα λοιπόν, αρκετούς μήνες μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση αυτή μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρώην αγαπημένο της τονίζοντας πως τον αγαπάει ακόμα.

«Τον έχω αγαπήσει πολύ κι ακόμη τον αγαπώ. Ο χωρισμός μας ήταν πολιτισμένος. Ήμασταν 4 χρόνια μαζί και κόμη τον αγαπώ…Εξελίχθηκε έτσι, ήταν μια κοινή απόφαση, κι ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσιαστής «ράγισε» καρδιές για την αδερφή του που έφυγε από σπάνια ασθένεια – VIDEO

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE