Λάουρα Νάργιες για Μουρούτσο: «Ακόμα τον αγαπάω» VIDEO

Λάουρα Νάργιες για Μουρούτσο: «Ακόμα τον αγαπάω» VIDEO

Μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρώην συντροφό της με τον οποίο έζησε μαζί του 4 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργιες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (19/03) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Με απόλυτη ειλικρίνεια η Λάουρα Νάργιες, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους; – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την κλινική

Η Λάουρα λοιπόν, αρκετούς μήνες μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση αυτή μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρώην αγαπημένο της τονίζοντας πως τον αγαπάει ακόμα.

«Τον έχω αγαπήσει πολύ κι ακόμη τον αγαπώ. Ο χωρισμός μας ήταν πολιτισμένος. Ήμασταν 4 χρόνια μαζί και κόμη τον αγαπώ…Εξελίχθηκε έτσι, ήταν μια κοινή απόφαση, κι ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσιαστής «ράγισε» καρδιές για την αδερφή του που έφυγε από σπάνια ασθένεια – VIDEO

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE