Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Τις τελευταίες εβδομάδες «παίζει» αρκετά στα στέκια, το ότι η Ομόνοια θέλει να πάρει παίχτη που ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι ο Τσιάρλς Ελουντού είναι αυτός που θέλουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, να τον… πάνε το Καλοκαίρι στο «Ηλίας Πούλλος».

Πριν τρεις εβδομάδες ο Καμερουνέζος εξτρέμ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020.

Η διοίκηση της Ομόνοιας, σε κάποια στιγμή, θα κοινοποιήσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 24χρονου Αφρικανού επιθετικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE