Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Στον Ελουντού… ΘΕΛΟΥΝ να «φορέσουν» τριφύλλι!

Τις τελευταίες εβδομάδες «παίζει» αρκετά στα στέκια, το ότι η Ομόνοια θέλει να πάρει παίχτη που ανήκει στη Νέα Σαλαμίνα. 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι ο Τσιάρλς Ελουντού είναι αυτός που θέλουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι της ομάδας, να τον… πάνε το Καλοκαίρι στο «Ηλίας Πούλλος».

Πριν τρεις εβδομάδες ο Καμερουνέζος εξτρέμ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, το οποίο λήγει τον Μάιο του 2020.

Η διοίκηση της Ομόνοιας, σε κάποια στιγμή, θα κοινοποιήσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 24χρονου Αφρικανού επιθετικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.