ΚΥΠΡΟΣ: Έξι ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου – Δεν διαπιστώθηκε ο θάνατός της – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Έξι ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου – Δεν διαπιστώθηκε ο θάνατός της – VIDEO

Ηλικιωμένη απεβίωσε και για έξι ημέρες, το άψυχο σώμα της βρισκόταν στο ψυγείο του νεκροτομείου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω έλλειψης νεκροτόμου.

Το πρόβλημα με την έλλειψη νεκροτόμου σε ολόκληρη την Κύπρο συνεχίζεται και φέρνει αλυσιδωτά προβλήματα.

Στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha Κύπρου την Τρίτη (19/3), εγγονός ηλικιωμένης που απεβίωσε την Τετάρτη (13/3) κατήγγειλε ότι το άψυχο σώμα της έμεινε για 6 ημέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου, λόγω του προβλήματος που προκύπτει με τους νεκροτόμους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι, όταν η γιαγιά του απεβίωσε στο ίδρυμα ηλικιωμένων, όπου διέμενε, στον χώρο δεν μετέβη γιατρός για να διαπιστώσει τον θάνατό της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ωστόσο, ούτε εκεί διαπιστώθηκε μέχρι την Τρίτη (19/3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο νεκροτόμος της Λευκωσίας παραιτήθηκε, της Λεμεσού είναι με αναρρωτική και ολόκληρη η Κύπρος εξυπηρετείται από μόνο έναν νεκροτόμο.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού των Λατσιών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE