H Σπυροπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη – VIDEO

H Σπυροπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη – VIDEO

Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την πόρτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος».

Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή έδειχναν την παρουσιάστρια σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές, σε νυχτερινή έξοδο της, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Μέλισσες με την Τάμτα.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, γιο του επίσης πολύ γνωστού επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη ή αλλιώς «Mr Interni», ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης αφού διαθέτει εστιατόριο στην Μύκονο αλλά είναι και ιδιοκτήτης μαγαζιών επίπλου.

Ωστόσο, μέσα από το Πρωινό της Τρίτης (19/03), ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την ίδια να δηλώνει ότι: «Εγώ μίλησα και μαζί της χθες, ήταν πολύ ειλικρινής μου είπε ότι “Άρη μου δεν έχω να σχολιάσω κάτι… είναι ακριβώς ότι δείχνουν οι εικόνες….”».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE