Πωλήθηκε με απίθανο ποσό η τελευταία τσίχλα του Σερ Άλεξ ως προπονητή της Γιουνάιτεντ

Πωλήθηκε με απίθανο ποσό η τελευταία τσίχλα του Σερ Άλεξ ως προπονητή της Γιουνάιτεντ

Ένα αστρονομικό ποσό πλήρωσε ένας φίλαθλος για να κάνει δική του την τελευταία τσίχλα που μασούσε ως προπονητής της Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Μετά τον τελευταίο αγώνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Χόθορνς απέναντι στην Γουέστ Μπρομ (5-5), ένας φίλαθλος των «κόκκινων διαβόλων» μάζεψε την τσίχλα και την έβαλε στο Ebay.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν προσφορές, με την τσίχλα τελικά να πωλείται έναντι 390 χιλιάδων λιρών. Αξίζει να σημειωθεί πως το πλήρες ποσό να πήγε σε φιλανθρωπία.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE