Θέλει καλή αρχή στα πλέι οφ

Θέλει καλή αρχή στα πλέι οφ

Με την Ομόνοια αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ η ΑΕΚ στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στο ΓΣΖ.

Η ομάδα της Λάρνακας στοχεύει σε νίκη την οποία αν πάρει θα προσπεράσει τον αντίπαλο της στη βαθμολογία και θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στην προσπάθεια για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Τόμας Κρίστιανσεν περιμένει την εξέλιξη της αποθεραπείας του Ρομπέρτο Κολαούτι ο οποίος προπονήθηκε χθες ατομικά.

Είναι και  σημερινή προπόνηση πρωινή και μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα αγωνιστικά δεδομένα.

Κώστας Παναγιώτου

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

«Ανάσα» για τους ευάλωτους καταναλωτές αποτελεί η απόφαση της ΑΗΚ για αποστολή κουπονιών αξίας €20, με σκοπό την αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων λαμπτήρων στα σπίτια με σύγχρονους LED.

BEST OF TOTHEMAONLINE