Δεν σχολίασε την απουσία Ακιντζί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Δεν σχολίασε την απουσία Ακιντζί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν θέλησε την Τρίτη 19/03 να σχολιάσει την απουσία του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί από τον δικοινοτικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Magusa.

«Προτιμώ να παρακολουθήσω έναν αθλητικό αγώνα που στόχο έχει τη βελτίωση του κλίματος, να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι ομάδες μας δεν είχαν πρόβλημα να αγωνίζονται μαζί και να ευχηθώ το συντομότερο να ζήσουμε τις ίδιες καλές στιγμές», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στο γήπεδο στην Πύλα.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τελικά δεν μπορούμε να διευθετήσουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε: «Εμείς μπορούμε».

Σε άλλη ερώτηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε ότι «η διευθέτηση ήταν ο αγώνας να γίνει εδώ, σε αυτό το γήπεδο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE