Φανιέρος: «Πλέον δεν με αφορά»

Φανιέρος: «Πλέον δεν με αφορά»

Μίλησε για τα όσα έγιναν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ στο Super Sport ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ήταν ένας από τους προέδρους που είχαν κάνει την εισήγηση για να αυξηθούν οι ομάδες σε 14.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Φανιέρος είπε:

«Δεν διαφώνησα με την εισήγηση του προέδρου της ΚΟΠ. Πήγαμε στη συνέλευση για να βάλουμε ένα αίτημα για να γίνουν οι ομάδες 14. Με ικανοποιεί ότι θα έχουμε το πιο λίγο 12 ομάδες στο πρωτάθλημα και έτσι δεν μπορεί να γίνει λίγκα. Οι 16 ομάδες δεν ήταν εφικτός στόχος».

Για τον αριθμό των ομάδων

«Δεν με αφορά πλέον ποιος θα είναι ο αριθμός στο νέο πρωτάθλημα, φτάνει που δεν θα γίνει λίγκα. Στην άτυπη δεν θα πάω, δεν με αφορά. Διασφάλισα τις 12 ομάδες και δεν με ενδιαφέρει το παρακάτω. Πήρα το ζητούμενο που ήθελα».

Για τον σημερινό επαναληπτικό με την ΑΕΛ:

«Περιμένουμε με αγωνία το παιγνίδι και να μην περάσουμε δεν θα χάσουμε τον ουρανό με τ’ άστρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι έγινε πέρσι με τον Απόλλωνα».

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο ρόστερ του Ερμή:

«Έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές γιατί δεν τους υπολόγιζαν οι προπονητές. Είμαστε στους στόχους μας και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE