Ώρα στέψης και οι αγώνες για τη διαβάθμιση

Ώρα στέψης και οι αγώνες για τη διαβάθμιση

Στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στρέφονται τα βλέμματα των πετοσφαιρόφιλων στους αγώνες της Τρίτης 19 Μαρτίου 2019 όπου θα διεξαχθεί η 20η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Η πρωταθλήτρια Ανόρθωση υποδέχεται στις 19:00 τον Απόλλωνα και με το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου της πρωταθλήτριας στην αρχηγό Κάλια Βασιλείου. Στον αγωνιστικό τομέα, η Ανόρθωση θα επιδιώξει τη νίκη για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν. Ο Απόλλων θα επιχειρήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Για τον Όμιλο διαβάθμισης στις 20:00 θα γίνουν δυο αγώνες όπου ο «Κorantina Homes» Παφιακός θα αντιμετωπίσει το ΘΟΙ Αυγόρου με κίνητρο τη νίκη και για τις δυο ομάδες.

Παράλληλα, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μετά από δυο σερί ήττες θέλει τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας. Η Αναγέννηση θέλει να αφήσει την Α Κατηγορία με θετικές εντυπώσεις.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE