ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος Ε/κ - Αρνείται όσα του καταλογίζουν

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος Ε/κ - Αρνείται όσα του καταλογίζουν

Στην σύλληψη 38χρονου Ε/κ προχώρησε τα μεσάνυχτα η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 38χρονου που φέρεται να ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής καταστήματος τον Γενάρη του 2019, προέκυψε μαρτυρία.

Μετά την σύλληψη του ο 38χρονος μεταφέρθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Από την διάρρηξη και κλοπή του καταστήματος ο δράστης απέσπασε χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE