Πανέτοιμη για τον αγώνα της χρονιάς

Πανέτοιμη για τον αγώνα της χρονιάς

Η μέρα για τον αγώνα της χρονιάς έφτασε για την ΑΕΛ και το απόγευμα στο «Αμμόχωστος» έχει στόχο να πάρει την πρόκριση μέσα από τον επαναληπτικό με τον Ερμή.

Το 1-0 που κουβαλά από την πρώτη αναμέτρηση με το γκολ του Καλό δίνει προβάδισμα, δεν δίνει όμως πρόκριση και ο επαναληπτικός κρύβει αρκετές δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει στόχο να περάσει και να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχει όλες τις αγωνιστικές επιλογές στη διάθεση του και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Την ομάδα στη Λάρνακα θα ακολουθήσουν και πολλοί υποστηρικτές της για να ενισχύσουν την προσπάθεια της. Οι φίλοι της ΑΕΛ θα δημιουργήσουν καλή και ζεστή ατμόσφαιρα για την ομάδα τους για να μπορέσει να διεκδικήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις την πρόκριση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE