Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Πάφο- ΕΙΚΟΝΑ

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Πάφο- ΕΙΚΟΝΑ

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε γύρω στις 11:18 το βράδυ της Δευτέρας (18/3) και έγινε αισθητή κυρίως σε περιοχές της Πάφου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα emsc-csem.org, η σεισμική δόνηση ήταν 3.4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Πάφου και σε βάθος 10χιλιομέτρων.

Πάντως, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, μέχρι στιγμής (00:05- 19/3), δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά για ζημιές ή τραυματίες, κάτι όμως που αναμένεται να επιβεβαιωθεί με το πρώτο φως της μέρας.

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE