ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακολούθησε την πορεία των 140 κιλών η ΥΚΑΝ- Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακολούθησε την πορεία των 140 κιλών η ΥΚΑΝ- Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

Μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης (19/3), αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες σε εμπορευματοκιβώτιο που εντοπίστηκε στη Λεμεσό το απόγευμα της Δευτέρας (18/3), στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης η οποία ίσως φτάσει τα 140 κιλά.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Στέλλα Σάββα, την Δευτέρα (18/3), πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, είχε ως αποτέλεσμα το εμπορευματοκιβώτιο που έφτασε από ξένη χώρα στο λιμάνι Λεμεσού, να τεθεί υπό παρακολούθηση.

Το εμπορευματοκιβώτιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφτασε σε χώρο που εμπίπτει στις Βρετανικές Βάσεις, στον Ύψωνα Λεμεσού και γιαυτό, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στην επιχείρηση συμμετέχουν τόσο μέλη της Αστυνομίας της Δημοκρατίας αλλά και των Βάσεων.

Πάντως, για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 πρόσωπα, δύο Ελληνοκύπριοι οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απασχόλησαν ξανά τις αρχές και πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όσον αφορά τους άλλους δύο συλληφθέντες, πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονταν ως αχθοφόροι, ενώ εντός των επόμενων ωρών είναι πιθανή η σύλληψη και άλλων υπόπτων.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top