VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»
Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.
«Ακόμα κι αν περπατούσες στην άκρη του κόσμου, δεν θα έβρισκες ποτέ άλλο νησί σαν αυτό» σημειώνεται στη σχετική αφίσα στη βάση της οποίας αναγράφονται τα ακόλουθα: «Cyprus Airways, ο γρήγορος τρόπος για το τέλειο νησί».
Ο Μόρλι που εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Κύπρο (είναι ερευνητής και συγγραφέας με διεθνή καριέρα) σημειώνει: «Αυτή, κατά τη γνώμη μου, ήταν η καλύτερη έντυπη διαφήμιση της Cyprus Airways που έχει επινοηθεί– το σλόγκαν είναι εμπνευσμένο. Από το 1970».
Ο Μόρλι δημοσιεύει και μια αφίσα της Cyprus Airways από το 1975. Παρουσιάζει δυο όμορφες νεαρές κοπέλες με κυπριακά χαρακτηριστικά και φόντο το αεροδρόμιο Λάρνακας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις