Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ για Χάμπο Κυριάκου – Το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης…

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ για Χάμπο Κυριάκου – Το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης…

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάμπος Κυριάκου, όμως ο τραυματισμός του στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής, δεν είναι επιπόλαιος.

Συγκεκριμένα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στη φτέρνα.

Ο Κύπριος διεθνής μεσοαμυντικός αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου εβδομάδες και θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς της Εθνικής Κύπρου με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο.

Ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του όμως, θα διαφανεί αν θα προλάβει τον επόμενο αγώνα του Απόλλωνα, που είναι το ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 30 Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE