Ζήτησε on air στην Χριστιάνα Αριστοτέλους να της βαφτίσει τον γιο της – VIDEO

Ζήτησε on air στην Χριστιάνα Αριστοτέλους να της βαφτίσει τον γιο της – VIDEO

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και βρήκε την ευκαιρία να της ζητήσει on air να γίνει ο νονός του γιου της που πολύ σύντομα θα έρθει στη ζωή. 

Ο λόγος για τον Πάμπο Σιαούνα, ο Κύπριος που συμμετείχε στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» και φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/03) στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Ο εν λόγω Κύπριος, μεταξύ άλλων, δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει στην Χριστιάνα ότι αν δεν έχει αποφασίσει ποιος θα βαφτίσει τον γιο της θα ήθελε να γίνει αυτός ο νονός του!

Δείτε την αντίδραση της Χριστιάνας:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE