Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να κοιμάται στο διαμέρισμα του νυχτερινού κέντρου

Ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει να κοιμάται στο διαμέρισμα του νυχτερινού κέντρου

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε ο «κακός» χαμός με την επεισοδιακή αποχώρηση της Πάολα από το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη.

Όπως είναι γνωστό η λαϊκή τραγουδίστρια αποχώρησε δύο εβδομάδες νωρίτερα κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του συναδέλφου της. 

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορούσε να ηρεμήσει στο διαμέρισμα που του είχε παραχωρήσει η επιχείρηση για να ξεκουράζεται μετά το τέλος του προγράμματος. Και ο λόγος ήταν ότι από το καμαρίνι της Πάολα γινόταν πολύ φασαρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πάολα – Νότης: Υποστηρίζουν διαφορετικούς λόγους για τον τσακωμό τους – Όσα ειπώθηκαν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως ο Σφακιανάκης συνεχίζει να μένει στο ίδιο διαμέρισμα παρότι η συνεργασία του με το Gazi Live ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο ίδιος φαίνεται πως ζει μόνιμα τους τρεις τελευταίους μήνες στο πολυτελές διαμέρισμα που ανήκει στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του.

Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να παραμένει εκεί είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του, Κίλι.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και σπάνια μιλά για την οικογένεια του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE