Καταγγελία – ΣΟΚ από πλευράς Ολυμπιακού!

Καταγγελία – ΣΟΚ από πλευράς Ολυμπιακού!

Απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι από χούλιγκαν καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, μετά τη διακοπή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Καταγγελία-σοκ από πλευράς Ολυμπιακού!

Μετά τη διακοπή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και την περίπου δεκάλεπτη διακοπή, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για απόπειρα επίθεσης χούλιγκαν με μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, διαψεύδεται η χειροδικία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να μην βρίσκεται καν στο σημείο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE