Η κίνηση που ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα…

Η κίνηση που ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα…

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-3 (17/3) μέσα στο Τσίρειο τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική των play off.

Στο ντέρμπι που είχε γίνει στις 24 Φεβρουαρίου ο ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει ξανά και τότε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας, Πρόδρομος Πετρίδης, προχώρησε σε μια κίνηση προς τους διαιτητές.

Δείτε εδώ: ΚΙΝΗΣΗ Πετρίδη προς διαιτητές μετά το διπλό επί του Απόλλωνα

Μια κίνηση που επανέλαβε ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ αφού μετά το διπλό πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών, κτύπησε την πόρτα, έδωσε συγχαρητήρια και έφυγε χωρίς να πει κάτι άλλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE