ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει πως κλήθηκαν να μεταβούν σε πάρκο κοντά στην «Latymer Way» στις 09:28 το πρωί του Σαββάτου 16/03 καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως ένας άνδρας βρισκόταν εκεί νεκρός.

Μέλη της Δύναμης, όπως και ασθενοφόρο μετέβησαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν νεκρό ένα άνδρα γύρω στα 20.

«Στο παρών στάδιο ο θάνατος του δεν φέρεται να ήταν ‘ύποπτος’»,αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μιχάλη Θαλασσίτη, δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση με την Αστυνομία να αναφέρει πως βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία ενημέρωσης των οικείων του.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μιχάλης, εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στο Έσσεξ, της ανατολικής Αγγλίας, την Παρασκευή 15/03, με την τραγική είδηση, να επιβεβαιώνει ο μάνατζερ του το πρωί του Σαββάτου 16/03.

Ο κυπριακής καταγωγής νέος, διέπρεπε στο ποδόσφαιρο, ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές Κύπρου (Ελπίδων και Νέων) με τον νεαρό, να αναφέρει σε συνέντευξή του πως κάποτε είχε γίνει και πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του νησιού μας μετά από ένα καθοριστικό γκολ που σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE