ΚΡΑΤΗΣΤΕ αυτό που είπε ο Αναστασίου για το νεαρό Τζιωνή…

ΚΡΑΤΗΣΤΕ αυτό που είπε ο Αναστασίου για το νεαρό Τζιωνή…

Ο 17χρονος Μαρίνος Τζιωνής, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, πέτυχε το πρώτο γκολ, έδωσε ασίστ στο δεύτερο και δικαίως γνωρίσε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ενώ δεν είναι και λίγα τα… διθυραμβικά σχόλιο σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο Γιάννης Αναστασίου διαπίστωσε το ταλέντο του και του έδωσε την ευκαιρία να το αναδείξει, όμως επειδή στην Κύπρο έχουμε δει… αμέτρητα ταλέντα να «εξαφανίζονται» ή να μην έχουν την εξέλιξη που περιμέναμε, ο Ελλαδίτης τεχνικός φρόντισε στη συνέντευξη Τύπου να στείλει σε όλους και ένα μήνυμα… «προσγείωσης», γιατί ξέρει ότι ο νεαρός άσος είναι ακόμα ένα «ακατέργαστο διαμάντι’ και πρέπει να «κλείσει τα αυτιά του» και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με υπομονή και επιμονή, για να μπορέσει να κάνει στο μέλλον την καριέρα του ονειρεύεται.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Τζιωνή, ανέφερε τα εξής:

«Ο Τζιωνής έχει τρομερή διάθεση, έχει όμως και πολλά να μάθει. Έχει την ικανότητα να πατάει περιοχή, να δίνει ασίστ και να σκοράρει. Έχει και γρήγορο χειρισμό της μπάλας.

Τακτικά πρέπει να βελτιωθεί, όπως και στη δύναμη. Ακούει όμως και προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά. Είναι καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο να υπάρχουν παίκτες εξελίξιμοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE