ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία ατυχήματα λόγω λεμονιών – «Παρέλυσε» ο αυτοκινητόδρομος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία ατυχήματα λόγω λεμονιών – «Παρέλυσε» ο αυτοκινητόδρομος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν ήταν πορτοκάλια, αλλά λεμόνια τα φθαρτά που εξαιτίας τους προκλήθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα και έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, το βράδυ του Σαββάτου 16/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των λεμονιών που έπεσαν στο οδόστρωμα προκλήθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα ενώ ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, έκλεισε μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Από τα ατυχήματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα, ενώ σημειώθηκαν και ελαφροί τραυματισμοί.

Στο σημείο, λόγω των εργασιών καθαρισμού της ασφάλτου, δημιουργήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση, με τους οδηγούς να αναμένουν να καθαρίσει εντελώς ο δρόμος προτού προχωρήσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

*Φωτογραφίες από το «Cy Police CheckPoints»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE