ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Δύσκολο το τελευταίο διάστημα για τον 26χρονο Κύπριο – Έχασε γιαγιά και κολλητό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ: Δύσκολο το τελευταίο διάστημα για τον 26χρονο Κύπριο – Έχασε γιαγιά και κολλητό– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ψυχολογικά ράκος, φέρεται να ήταν ο 26χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, καθώς έχασε την γιαγιά και τον κολλητό του, λίγους μήνες πριν να εντοπιστεί νεκρός.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, ο 26χρονος Μιχάλης Θαλασσίτης, θρηνούσε τον χαμό της γιαγιάς του, η οποία «έφυγε» λίγους μήνες νωρίτερα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ

 

Διαβάστε επίσης: 

Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Θαλασσίτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.