Τα «καυτά» φιλιά της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον νέο της σύντροφο στα μπουζούκια -VIDEO

Τα «καυτά» φιλιά της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον νέο της σύντροφο στα μπουζούκια  -VIDEO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα και δεν είναι πια μόνη της.

Η παρουσιάστρια εθεάθη σε καυτά ενσταντανέ με επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της φαίνονται ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

 «Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι, να εναγκαλίζεται τόσο θερμά και να ανταλλάσσει καυτά φιλιά…Όπως βλέπετε τα φιλιά δίνουν και παίρνουν», είπε συνεργάτης του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε πως ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ονομάζεται Φίλιππος είναι επιχειρηματίας και ασχολείται με τη μουσική.

Δείτε το βίντεο:

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE